Enquête onder deelnemers van zeilkampen

Vul deze enquête in voor 14 april en maak kans op een polo van

Marit Bouwmeester of Kiran Badloe!

 

Beste ouder/verzorger, 

Hartelijk dank voor de moeite die u neemt om deze enquête in te vullen. Mijn naam is Naomi en ik studeer Sportkunde aan de Hogeschool van Windesheim. Voor mijn afstuderen voer ik een onderzoek uit bij het Watersportverbond.

Het Watersportverbond zorgt er met 400 watersportverenigingen voor dat Nederlanders veilig, met plezier en succes genieten op het water, nu en in de toekomst.

Mijn onderzoek richt zich op de vraag waarom kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar wel of niet lid worden van een watersportvereniging na deelname aan een zeilkamp.

Daarnaast onderzoek ik de wensen en behoeften van kinderen en ouders ten aanzien van een verenigingslidmaatschap.

Deze enquête is gericht aan u en uw kind die zich in de leeftijdsklasse bevindt van acht tot veertien jaar. Indien u meerdere kinderen heeft die op zeilkamp zijn geweest, kies dan één kind waarmee u de enquête invult. Bovenaan ieder onderwerp staat op wie de vragen gericht zijn.

Het invullen van deze enquête duurt maximaal 5 minuten. Uw antwoorden zijn anoniem en de gegevens worden enkel intern gebruikt.  

Met uw deelname aan deze enquête maakt u of uw kind kans op een polo van Marit Bouwmeester of Kiran Badloe van TeamAllianz. Wilt u kans maken op de polo, vul dan uw e-mailadres in aan het einde van de enquête. Deze persoonsgegevens worden niet gekoppeld aan uw antwoorden.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met naomi.hackenitz@watersportverbond.nl

 

Met sportieve groet,

Naomi Hackenitz  

Er zijn 37 vragen in deze vragenlijst.